4.6.2011

Runoilija M-Drawn

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 24.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tilanteen mukaan !
 

Suven hehku Suomeen saaput on. Tyttäret ja urhot valkoinlakit piässä, tunnelma jiässä. Ken pulloin korkin aukaisee, se tunnelmain raukaisee. Sisin kuin sininen taivas, järki kuin musta maa, ilon aikaa on nyt tää. Päivällä paistaa aurinko ja yöllä kuu, mis on kain miun kullainmuruu ? Vainio se kutsuu vuan, vetehet ne puoleensa vettää, tulevaisuus usvas hiämöttää ja päivän loisto koht takana päin hjämärtää. Illoitsen mä tunnettain tän päättäjäispäiväin. Itseäin tielläin eteen päin VEIVAAN, mutta sitä ennen lähen vähän reivaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot