ei mitään sanottavaa

Runoilija JouZen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.5.2008
Viimeksi paikalla: 16.2.2018 19:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Luonnollinen epävakaus...
 

343 metriä sekunnissa
ääni kulkee
vielä vähän nopeempaa
jos tuuli puhaltaa siihen suuntaan
missä kuulijan korvat odottaa

150 miljoonaa ihmistä
yhdessä hetkessä tavoitetaan
vain nappia painamalla
ehkä vähän enemmänkin
kun taajuudet suunnataan
suoraan jokaisen tajuntaan

täydelle konserttisalille
laulaja vuodattaa laulujaan
tuhansia sydämiä illan aikana
liekkiin puhaltaa uudestaan
ja ehkä vähän enemmänkin
takahuoneessa keikan jälkeen
tyytyy toteamaan:

"ei mitään sanottavaa"

ja

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot