Aurinkotuuli

Runoilija katselija

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

aurinkotuuli riepoo vaatteitani
laiturilla seison kuin keinuvan räsymaton päällä,
aalloilla.

Tasapainottelen ilolla ja surulla, keinun paljaan, kylmän taivaan sinessä.

On paljastavan auringon aika. Mitään et voi kätkeä mikään ei jää varjoon.

Seiso siinä, anna tuulen riepottaa ja repiä vaikka vaatteet päältä.

Aurinkotuuli, pese minut puhtaaksi ja jätä jäljelle valoisa tyhjä huone.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot