hyvin surullinen

Runoilija katselija

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen surullinen... Hyvin surullinen.
Olen ollut sitä aina.
Vanha ja surullinen, syntymästäni asti.

Se on surua ihmisten tähden, maailman tähden,
minun itseni tähden.

Olen taistellut sitä vastaan niin kauan ja välillä väsynyt.
Olen puolustanut iloa niin paljon että se on muuttunut suruksi.
Olen mahdottoman voiman edessä itkenyt omaa voimattomuuttani.

Olen surullinen ja siksi näet minun hymyilevän sinulle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinhän se on... Hymy sen paljastaa.
Eihän ihmisestä voi riittää kaikkeen!?

surua, hyvä

olen sanaton....kaunista....nyyh

 

Käyttäjän kaikki runot