Rakkaus on kuin ystävä

Runoilija Keltaruusu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2004
Viimeksi paikalla: 17.10.2023 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
27.8.1986
Facebook:

Kahden erityislapsen äiti.
Fanattinen Nalle-fani <3
Mikä laulaen tulee - tulee tunteella!
 
Rakkaus on kuin ystävä,
Jonka haluaa nähdä, kuulla ja tuntea.
Ystävä joka on kanssasi aina.
Rakkaus on rakastaa rakastaan
ja olla hänen paras ystävänsä. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno

totta niin totta
Voi rakastaa samaa ihmistä koko elämän, vaikka vaikeaa se on <3 
 

Käyttäjän kaikki runot