Tunteiden flunssa

Runoilija Darinha

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ajatukset eivät halua kulkea eteenpäin.
Katse on jumiutunut kattoon.
Muistissa häivähdys eilisen paremmasta olosta.
Rinnassa paine, jota ei jaksa purkaa.
Tunteilla on flunssa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sitä on liikkeellä :)

 

Käyttäjän kaikki runot