kirkkaalta taivaalta

Runoilija Taivaanrannantuuli

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.5.2008
Viimeksi paikalla: 15.5.2017 19:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sulkakynä taivaanrannan kuiskata sen korvaan annan tarinansa tunteistansa itkunsa murheistansa riemuisimmat naurunsa iloisimmat laulunsa tanssi minun kanssani sulkakynä tanssini
 

Kirkkauden taivas

pudotti pommeja

salaman sydämeen

sinun hiljainen äänesi

huokausta

vaikeita sanoja

et enää haluakaan minua

yhden yön ihmettelin

katkeraa maljaa maiskuttelin

toinen olikin hiipinyt sydämeesi

kumarran ja kiitän

olit upea

minun on aika tehdä tilaa

tallustelen takavasempaan

riittämättömillä kengilläni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surumielisen haikeaa.
Toivottavasti nykyään onnellisempaa.

Hyvää syntymäpäivää!

Surullinen runo.

...elämä on

rohkeutta väistyä,
uskallusta antaa tilaa,
niin kauniisti, niin hyväksyen
puhdasta rakkautta, runosi tulvillaan

hyvää syntymäpäivää

 

Käyttäjän kaikki runot