Sielua silittävä lämpö

Runoilija Taivaanrannantuuli

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.5.2008
Viimeksi paikalla: 15.5.2017 19:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sulkakynä taivaanrannan kuiskata sen korvaan annan tarinansa tunteistansa itkunsa murheistansa riemuisimmat naurunsa iloisimmat laulunsa tanssi minun kanssani sulkakynä tanssini
 
sielua silittävä lämpö
----------------------

häikäisevä kirkkaus
sielua silittävä lämpö

laittaa jalkani tanssimaan aamukasteen rannalla
saa huuleni viheltämään satakielen rinnalla

lohduttava rakkaus
sielua silittävä lämpö

laittaa murheeni katoamaan horisontin sillalla
saa hymyni säteilemään elämänmeren pinnalla

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa, todellinen rakkaus saa ihmeitä aikaan <3
 

Käyttäjän kaikki runot