Kostin

Runoilija Pistachio

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 22.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sydänsurut saivat runoilemaan
 

Kostin. Kostin sinulle.
Kaikki ne tunteet yritin tappaa.

Menin vieraisiin syliin,
etsien lohdutusta tähän tuskaan.

Mutta mitä sain?
Vielä tyhjemmän olon sisälleni.

En voi unohtaa sinua koskaan.
Jätit vuotavat haavat sisälleni.

Ne ehkä arpeutuvat,
mutta eivät häviä koskaan.

Kaipaan sinua niin,
sanat eivät riitä kertomaan.

Itken sisälläni verisiä kyyneleitä haavoistani, sattuu…

Yritin kertoa sinulle tunteistani,
mutta tietämättäni, ehkäpä, ajoin sinua pois.

Se olisikin minulle helpointa, jos vain menisit pois.
Häipyisit elämästäni, mielestäni,
Ikuisuudeksi, iäksi, ainiaaksi, rakkaani mun…

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot