puolitiessä

Runoilija Duffy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

silmät väsyneinä tuijottaa
avaran pellon kiidättämää maisemaa
ja puiden alastomia oksantappuroita
ja tuulenpesiä

katsoen

kuinka taivaan kyynelpisarat
takertuvat hämähäkinseittiin
periksiantamattomaan

ja tietää, että voisi koskettaa,
mutta ikkunat ovat
suruhuurteisia
ja särkyvät kosketuksesta

katkoviiva estää kommunikoimasta,
hallan viima on kylmästi polttava
ja sinä kannat suolaa haavoille

kaamosvaloa
tähdet putoavat

vastaukset ilman kysymyksiä
ovat pahempia kuin
kysymykset ilman vastauksia

kyyneleet todistavat

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suruhuurteisia. Kaunis sana. Vielä kauniimpi runo. Kamalan haikean olotilan saat luotua, tämä aivan mielettömän upea. Suosikkeihin.

 

Käyttäjän kaikki runot