Minä tahtoisin

Runoilija Saimi72

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Poimin sanoja, sieltä täältä. Elämäni kirjoittamatonta kirjaa varten.
 

Minä niin tahtoisin
olla Sinulle,
jotain ihanaa ja ihmeellistä.
Jotain, jonka vuoksi heräisit
nauraen uuteen aamuun.
Jotain, jonka veisit uniisi
onnellisiin.
Jotain, joka olisi päivissäsi
läsnä.

Tästä ikuisuuteen.

Selite: 
Ja minä vain rakastan..
Kategoria: 
 

Kommentit

Minä vaihtaisin yhden sanan. Toisen rivin viimeinen sana olisi "Minulle"

Ihana.

Oiiiih! H u o k a u s !
Tämä ON niin kaunis !!!
Tuollaisia juuri haluavat
Rakastuneet olla toisilleen.

kaikki luvuvattu.

niin..!

Tästä ikuisuuteen... Ihana!

tosi hyvä! pidän:)

Kipeää ja kaunista, pidän.

Minä vaihtaisin yhden sanan. Toisen rivin viimeinen sana olisi "Minulle"

Ihana.

Oiiiih! H u o k a u s !
Tämä ON niin kaunis !!!
Tuollaisia juuri haluavat
Rakastuneet olla toisilleen.

kaikki luvuvattu.

niin..!

Tästä ikuisuuteen... Ihana!

tosi hyvä! pidän:)

Kipeää ja kaunista, pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot