Nimetön

Runoilija Saimi72

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Poimin sanoja, sieltä täältä. Elämäni kirjoittamatonta kirjaa varten.
 

Ehkä se, että olen vain pelkkää
seuraa sängyssä,
tekee tästä Sinulle helpommin hyväksyttävää.

Itsesi kannalta. Kun mukana ei ole suuria tunteita,
voit olla tuntematta syyllisyyttä minusta.

Vaihtaessasi iltaisin aviomiehen rooliin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinpä...herkkä, koskettava runo

Koskettavia tekstejä, etenkin kommenttisi varjossa. Hyvin kirjoitat.

hienosti olet aiheesta runoillut. pidän!

kauniin koskettava runosi on

Niin totta monessa suhteessa ja toisaalta hyvin surullistakin. Koskettaa myös tämä runosi rehellisyydellään.

niimpä,olla apu jonkun avioliiton liitoksiin....

Kipeitä toisen naisen mietteitä
karheaa tunnelmaa
hyvin nykypäivää

 

Käyttäjän kaikki runot