Rikki

Runoilija Saimi72

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Poimin sanoja, sieltä täältä. Elämäni kirjoittamatonta kirjaa varten.
 

Minun silmäni.
Sinun nyrkkisi.
Vain 5 cm väliä.

Ja kaikki minussa särkyi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pelottavaa, en soisi tuota kellekään

Surullista ja kipeää...tiedän tunteen ja tilanteen... hyvä runo

Voi ei... Sydäntä särkee... Mikä julman karu vastakohta aiemmalle hipaisurunollesi... :(

Pelottavan koskettava tilanne!

Tilanne, jota ei tarvitse sietää. Ei hyvä tuollaista kohdata.

 

Käyttäjän kaikki runot