Nimetön

Runoilija Saimi72

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Poimin sanoja, sieltä täältä. Elämäni kirjoittamatonta kirjaa varten.
 

Vaikka kätesi kädessäni on
lämmin. Syleilysi täynnä hellyyttä.
Suudelmasi painuvat polttavina huulilleni.
Tiedän, että haluat minua. Silti toivon vain.

Että rakastaisit.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Puhutteleva herkkä runo.

Siinäpä se.

kaunista ja herkkää.

Herkän Nätti.

Juuri..

Koskettavaa.

kaunis ja herkkä
niin rakkautta pyytävä, kaipaava
surullista

Osuu ja uppoaa =(

 

Käyttäjän kaikki runot