Nille-nalle

Runoilija Adalmiinanhelmi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2011
Viimeksi paikalla: 2.8.2021 20:15

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

Rehellinen,heikompia puolustava,oikeudenmukainen,läheisiään rakastava,hellyyttä jakava/janoava Tärkein elämänohjeeni lapselleni:Me kaikki ihmiset olemme samanarvoisia ja yhtä arvokkaita.
 

Tuossa on mun
vanha Nille-nalle,
taidanpa Nillen ottaa
ihan peiton alle.

Nille-nalle,
kun on kainalossa,
voi uni tulla ihan
tuossa tuokiossa.

Oli Nille pitkään melko
huonossa kunnossa,
parempia aikoja komeron
perällä oli odottamassa.

Nille-nallen korjasi
mun tyttöni rakas
ja näin sain nallen
ehompana itselleni takas.

ihanalta siskoltani sain
nallen aikoinaan.
Hän joululahjaksi nallen
pikkusiskolle oli mennyt ostamaan.

Nille-nalle on
nyt 44-vuotta,
eikä siskoni ostanut
sitä suotta.

Sydämmeni sykkii yhäkin
Nille-nallelle,
enkä turhaan sitä välillä
pistänyt komeron perille tallelle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Minullakin on ollut lapsena räsynukke Matka Leena, jonka äitini oli ommellut.

Ja niin ihanan herttaisen runonkin on Nille-nalle saanut inspiroitua monelle lukijalle.

 

Käyttäjän kaikki runot