Runoilija Lumipilkku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

" Vierelläsi valvon ja kauniina sut nään"
 

Kauneinta maan päällä
on silmäsi joihin sukellan.

Huumaavinta on huulesi
joihin yhdyn.

En haluaisi selvitä tästä humalasta...

Selite: 
... sillä krapula olisi mieletön.
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielettömän kaunista:)

 

Käyttäjän kaikki runot