Nimetön

Runoilija Hymy

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 19.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

♥♥
 

Kuva on samea,
mutta mielessä aivan selkeä.
Sinä olet ihana,
mutta tilanne on niin vaikea.
Olen odottanut niin että voisin haljeta.

Muistan jokaisen kaarteen kasvoistasi,
vaikka juuri tuhosin viimeisen valokuvasi.
En jaksa odottaa enää yhtään kuukautta.

Tahtoisin vain puhaltaa pelin poikki,
hypätä syliisi ja kertoa jokaisen ajatukseni.
Olen ruokkinut mieltäni harhakuvilla.

Pitkät hiukset, karkea leuka, komea, mutta oma itsensä.
Sitä kaikkea sinä olet minun kuvissani.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Hymy Ääni 4.9.2008 4 Runo
Hymy Rakas 28.8.2008 2 Runo
Hymy Rakkaus sattuu 4.1.2009 1 Runo
Hymy Mä rakastan sua 20.12.2009 1 Runo
Hymy Mielessäni 4.5.2010 1 Runo
Hymy Nimetön 13.9.2009 0 Runo
Hymy mullonikäväsua 23.10.2008 0 Runo
Hymy Nimetön 20.9.2008 0 Runo
Hymy rakas ystävä 6.11.2008 0 Runo
Hymy Nimetön 20.9.2008 0 Runo