Mä rakastan sua

Runoilija Hymy

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 19.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

♥♥
 

Me oltiin onnellisia
me oltiin rakastavaisia.

Me suudeltiin illalla
ja leikittiin toistemme hiuksilla.

Rakastettiin toisiamme.
Rakastin sua.
Sä rakastit mua.

nyt mä en enään tiedä mitä tehdä.

Sä et enään rakasta mua,
silti mä en osaa päästää irti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

sattuu runosi
upeasti rakensit sen
kaunista luettavaa
herkkää

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Hymy Ääni 4.9.2008 4 Runo
Hymy Mä rakastan sua 20.12.2009 1 Runo
Hymy Mielessäni 4.5.2010 1 Runo
Hymy mullonikäväsua 23.10.2008 0 Runo
Hymy Nimetön 20.9.2008 0 Runo
Hymy Nimetön 20.9.2008 0 Runo
Hymy Nimetön 13.9.2009 0 Runo
Hymy Rakas 28.8.2008 2 Runo
Hymy rakas ystävä 6.11.2008 0 Runo
Hymy Rakkaus sattuu 4.1.2009 1 Runo