Takakansi täynnä lupauksia

Runoilija Luppis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.2.2004
Viimeksi paikalla: 2.5.2023 21:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
17.6.1974

Tähtipölyä, väritettävä lorukirja (Basam books 2012). Ensimmäinen painos loppuun myyty.

******

Sisälläni soi sanat rakkaille.

 
 

Satujen sivuilla
unelmissa, haaveissa

unissa

minäkin olin se sankari

haluttava ja tavoiteltu

Minä olin
se viimeisen sivun
kruununsa saava

koko elämän onni

Tässä elämässä

todessa

unelmien syrjässä
kiinni roikkuva

tyhjä rivi

koko elämän kadotettu
sanaton tarina

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot