Riittävästi

Runoilija Luppis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.2.2004
Viimeksi paikalla: 2.5.2023 21:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
17.6.1974

Tähtipölyä, väritettävä lorukirja (Basam books 2012). Ensimmäinen painos loppuun myyty.

******

Sisälläni soi sanat rakkaille.

 
 

Tuuli puhaltaa
väsyneitä kasvojani

Minä kohotan katseeni
ja näen vain vähän

ymmärtääkseni

kuinka hauras olen

Ja sinä tulet

mukanasi hiljaisuus,

jossa levätä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Oijoi. Tämähän on kerrassaan parhautta. Hieno, kaunis.
 

Käyttäjän kaikki runot