Matkaan lähteneet

Runoilija Luppis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.2.2004
Viimeksi paikalla: 2.5.2023 21:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
17.6.1974

Tähtipölyä, väritettävä lorukirja (Basam books 2012). Ensimmäinen painos loppuun myyty.

******

Sisälläni soi sanat rakkaille.

 
 

Älä koskaan luovu
ajatuksesta
nähdä hyvää

vaikka se sattuisi

Luota siihen,
että kuljettuasi
kivikkoisen polkusi,

sinä pääset vielä perille

ja matkalla oppimasi
auttaa rakentamaan

Minä uskon sinuun

pikkuinen

Sinun kipusi
ei koskaan katoa
minusta

Minä muistan aina
sen luottamuksen,
jolla annoit kyyneltesi
kastella silmäsi

Minä muistan kyllä

Selite: 
Niille pienille, sylissä itkeneille. Erilaiset pelimerkit saaneille.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

voi kuinka sattuvasti sanottua! kiitos!
Tämä runo koskettaa syvältä
Evästystä nuoren elämään?
Oikein sydämestä lähteviä neuvoja, 
rakkaudella maustettuja ;)
Voi kun tämän muistaisi aina itsekin.
Hieno teksti, jonka sanomaa ei kukaan voi kuulla liian usein.
 

Käyttäjän kaikki runot