Kivun majatalo

Runoilija Luppis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.2.2004
Viimeksi paikalla: 2.5.2023 21:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
17.6.1974

Tähtipölyä, väritettävä lorukirja (Basam books 2012). Ensimmäinen painos loppuun myyty.

******

Sisälläni soi sanat rakkaille.

 
 

Ei se,
että kipu käy välillä nukkumaan
tarkoita sitä,
että minä lepäisin

Ymmärräthän,
että se kipu nukkuu minussa

Tiedätkö,
millaista on olla kivun majatalo
ja toivoa,
että se joskus jatkaisi matkaa?

Totuuden ollessa se,
että olen liian halpa
ja liian hyvä,
jotta se minut jättäisi

Kivulla on ollut varaa
lunastaa itselleen monta huonetta

ja varata varalle

kokonaan

Naapurissa on syytä olla vain hiljaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Runo koskettaa syvältä. Hyvää syntymäpäivää.

Runosi kosketti syvältä. Hyvää Syntymäpäivää..

Runo koskettaa syvältä. Hyvää syntymäpäivää.

Runosi kosketti syvältä. Hyvää Syntymäpäivää..

Runo koskettaa syvältä. Hyvää syntymäpäivää.

Runosi kosketti syvältä. Hyvää Syntymäpäivää..

tavattoman riipasevan kaunista kerrontaa, kiitos!
 

Käyttäjän kaikki runot