Jotta eläisin

Runoilija Luppis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.2.2004
Viimeksi paikalla: 2.5.2023 21:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
17.6.1974

Tähtipölyä, väritettävä lorukirja (Basam books 2012). Ensimmäinen painos loppuun myyty.

******

Sisälläni soi sanat rakkaille.

 
 

Ei minulla ole koskaan ollut
mahdollisuutta surra

sinua pois

Ei minulla ole lupaa itkeä
itkua

joka on salaisuus

Minä sinua kannan

Haaveissa

minä sinua

ja sinä sulat käsiini

Minä luulen tietäväni
sen tunteen,

jonka sinä toisit

ja minä siinä eläisin

Minä tiedän
sen tunteen,

jonka annoin pois,

kun sinut hautasin

Jotta eläisin

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot