Aamu

Runoilija Luppis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.2.2004
Viimeksi paikalla: 2.5.2023 21:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
17.6.1974

Tähtipölyä, väritettävä lorukirja (Basam books 2012). Ensimmäinen painos loppuun myyty.

******

Sisälläni soi sanat rakkaille.

 
 

Katso minua
sillä ilmeellä,
joka saa minut hymyilemään

tähtisilmien iloa

ja sitä rakkautta,

jonka vain sinä löydät

Anna minulle
se ilo,

jonka herääminen sylissäsi
minulle sivelee

se,

josta vain sinä elät

ja minä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Oioi, onpa kaunis, välittävä ja hyväntahtoinen runo. Tämä sai hymyilemään! =)
 

Käyttäjän kaikki runot