En kai koskaan

Runoilija Amour tristan

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
En koskaan 		en koskaan 		halunnut. 
En koskaan, mutta se vain
löytää muotonsa ja sijansa tapahtua. Salakavalastikavalasti!
Ja se mikä on tapahtunut, on tapahtunut.
Anna sen olla ja mennä.

Vilkuta sille, kun se matelee kiitäen ohitsesi menneisyyden asemalle.
Varo kuitenkin hymyilemästä liikaa.
Joku voisi luulla sinun vielä kaipaavan sitä.

.

Selite: 
Runon ulkoasu eroaa alkuperäisestä, koska kaikkea fontteja yms tehokeinoja ei voi tällä sivustolla toteuttaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot