Virheellinen sana

Runoilija Amour tristan

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katsoi pitkään,
katsoi hartaasti.
Toivoi hiljaa,
huusi syystä.

Toivoi rakkautta.
Huusi kirousta.

Kirous,
jolle antautui
ollessaan alttarilla.

Toivoi unohtavansa
suuremman rakkautensa.
Huusi sitä
kuiskauksessaan takaisin.

Ei hän sittenkään olisi tahtonut
sanoa ”Tahdon” väärälle,
vieraalle sydämelle.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot