Nimetön

Runoilija Amour tristan

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Koin tänään niin narsistisen
- jokseenkin varsin tarpeellisen -
monologin pääni sisällä.

Päästyäni loppuratkaisun
jumalaisten hedelmien ääreen
olin kokonaan antautunut
.. .. .. ilolle .. .. ..
joka sulavasti kehoani ravitsi.

Olin juuri raottamassa
sitä pitsistä helmaansa,
joka piilotteli suojissaan
vastauksia ja ratkaisuja
totuudesta valheeseen
olevasta olemattomaan

Kuin nuoren neitsyen
viti valkeat, viattomat
.. .. ..reidet.. .. ..
.. muhkeat reidet ..
aioin ne paljastaa!
ja nauttia yksin
- vain ja ainoastaan minä -
hedelmällisestä omenasta.

Tartuin helman laskoksiin,
tarttui Paholainen hiuksiini.
Hellästi piteli päätäni.
Lempeästi kuiskasi:
.. "Sinuna en katsoisi,
.. näky koskee silmiisi.
.. Kai vain sokaistuisit,
.. tiedottomaksi jäisit."

Hylkäsin aikeeni.
Paholainen suuteli silmäluomiani.
"Näe mitä haluat nähdä,
vältyt silloin
elämän tuskalta."
Sanat viimeiset hän kuiskasi.

Lupasi liittyä aamukahvilla
.. .. Minun seuraani .. ..
- vain ja ainoastaan Minun.

Selite: 
Mistä lie syntynyt tämäkin epäsikiö.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot