Lumpeenkukka

Runoilija flabby

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 26.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Äiti, sinä olet kuin lumpeenkukka
ja minä olen lampi.
Sinä olet vieressäni.

Myrskyssä me koemme kovia,
Mutta silti pysyt tukenani.
Jaksat aina neuvoa ja kannustaa.

Olen onnellinen sun kanssasi.
Iloitsemme yhdessä,
olemmehan nyt ja tässä.

Mutta joskus tulee se päivä,
olen silloin lampi tyhjä.
Olet silti aina osa minua.

Tahdon nyt sinulle kertoa
lumpeenkukkani.
Olet tärkein maailmassani

Rakastan sua äiti!

Selite: 
yritin väsätä synttäri runoa äidille :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Ajattelin vielä tehdä mustavalkoisen taulun tästä johon piirrän lumpeenkukan :)

kaunis!

Kaunis.

Herkkä ja kaunis...

Herkkä ja kaunis...

 

Käyttäjän kaikki runot