Toisen Toivomaa

Runoilija Birdy

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oi Belsebub missä lienet? Soittotaitoa vailla oleva nuorimies odottaa teikäläistä Pajunköysitien ja Vetoneesinkadun risteyksessä Perjantaisin kello 19:45-23:45 (koska viimeinen bussi Puutaheinään lähtee tuolloin).

P.s. Älä tuo viulua, minulla on jo kitara.
 

taiottu, lumottu
taikinakuoreen leivottu
koko avaruus
munuaispiiraaseen
neljän kiven sisään
koko sen laajuus
pehmusteissa, suojissa
kallon siksak-saumojen alla
koko ihanuus
karanneen ajatuksen
aikaan ja unohdukseen
kannettu taajuus
me olemme kovin mitättömiä
me olemme sydämettömiä
tulehtuneita sisältäpäin
ytimeensä mädänneitä
kiviä hedelmättömiä
siivettömiä, silmättömiä
isättömiä, äidittömiä
orpoja piruja, perkeleitä
juhlittu, tuhlattu
hengetön virsta
taival alla ja takana
loistetta loisien
sairaalan kelmeää
ja kehä yllä tekopyhä
kalpea kuin mikä
kasvonsa kaita
punaviivan jakama
kuulee jonkun väittävän
että toivo elää
ja voi lihavasti yhä
toivo on pelokkaiden pelastusvene
pesukone alla aan vaa’an ja aamenen
jotain, jota toivoi ja oletti
likainen sielu ja pesupoletti
joka
ei pelasta, ei valkaise
vain köyttä tuulen huuhtomaa
niille, joilla on enemmän lainattua
kuin tunnollaan omaa
sillä toden hetkellä taivas
on vain ruma joutomaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot