Nimetön

Runoilija Birdy

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oi Belsebub missä lienet? Soittotaitoa vailla oleva nuorimies odottaa teikäläistä Pajunköysitien ja Vetoneesinkadun risteyksessä Perjantaisin kello 19:45-23:45 (koska viimeinen bussi Puutaheinään lähtee tuolloin).

P.s. Älä tuo viulua, minulla on jo kitara.
 

Unessa uimme veden vietävinä
sinä, aika ja minä
ja hieman ennen voimakanavaa
turbiinien ja sydänten jylinässä
nousimme turvaan huoltoluukusta

Hengen laantuessa
maaten taamottuina
paradoksimme
Pandoran lippaan
piilopohjassa

Sinä sanoit
(ja aika säesti)
tahtovasi minun oppivan
alkemiaa
kirjasta jossa ei ollut sivuja

pitävän aasin hattua
kunnes osaisin

Midaksen taika
Salomonin sormissa
minä lupasin
vavahtaen syliisi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot