Nimetön

Runoilija Birdy

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oi Belsebub missä lienet? Soittotaitoa vailla oleva nuorimies odottaa teikäläistä Pajunköysitien ja Vetoneesinkadun risteyksessä Perjantaisin kello 19:45-23:45 (koska viimeinen bussi Puutaheinään lähtee tuolloin).

P.s. Älä tuo viulua, minulla on jo kitara.
 

aivokuoreni alla
höyrykuvun katveessa
minäpä jotensakin
kuin lahonnut laude
seitsemännen nikamani
tikapuun kolmannella puolalla
helmi kulmassa
tuultuurin tuoma väitän

rintavarustukseni suojassa
rankakasan alla
paiskoo piruseni tiiliä
sydänkammion pehmeisiin seiniin
otaksuen olevansa
vakaa kuin kallio
vaiti kuin muuri
jota avaruus katsoo
kuun olalta

minäpä jotensakin
katoan itsekseni
määränpäätä mainitsematta
pääni määrättömyydessä
jääräni äärettömyydessä
jäävätyssä äänettömyydessä
mitäänsanomaton mies
jota kiellettiin puhumasta
rakkaudesta

minäpä jotensakin
kuin rapakivestä nuoltu
pelinappula
tikkuna silmässä
ikkuna sen sisässä
ruutu halki
salmiakki
suloisen katkera
ja naurettu ratki

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot