Tuntemattoman reunalla

Runoilija Kettricken

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

pahinta on epävarmuus,
alusta alkaen tarve tietää,
kuvitella voivansa vaikuttaa toisen sydämen syvyyksiin

pahinta on ymmärtää,
sydämensä juuria myöten tajuta
että kantaa sieluaan sateenvarjona myrskytuulessa

pahinta on väistämättömyys,
tieto siitä että sinulta ei kysytä lupaa
kun muutut autioksi maaksi, kodittomaksi lapseksi

mutta, tässä minä seison ja odotan armotonta aikaa
puhaltamaan ylitseni,
kun horjun tuntemattoman reunalla
ja kaipaan sinua koko olemuksellani

sillä,
mitä muuta rakkaus on,
kun ojentaa kätensä
ja luottaa kyyhkysen laskeutuvan sille kutsumatta

Selite: 
<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot