olennaista informaatiota

Runoilija Kettricken

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

minä rönsyilen kuin vanha humala mummolan kuistilla
tai teetahra pöytäliinalla kun aamulla oli kiire
katkennut ajatus,
lasten palikoista rakennettu huojuva linna,
minä olen kuin kolmevuotiaan selitys lohikäärmeistä ja ritareista ja kaukaisista maissa

tiedän ettet ehkä ymmärrä kaikkea
tai tarraa kiinni olennaisimpaan

mutta minun tapauksessani unohda sisältö,
unohda muotoseikat

keskity hymykuoppiin, silmien ryppyihin, nauruun nouseviin huuliin
ja siihen
miksi kerron

sen mitä minä sinulle nyt kerron

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot