Nimetön

Runoilija Kettricken

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kovin mielelläni minä kävelisin vieraita katuja
vieraassa kaupungissa,
oppisin reitin lähimpään kauppaan,
tuntisin yksisuuntaiset kadut
ja parhaat marjapaikat

kovin mielelläni minä löytäisin itsestäni
uusia ovia,
muuttamalla uusien seinien sisään
ja uuden katon alle, jota sade rummuttaa kummasti,
katsoisin aamulla ulos uudesta ikkunasta

niin kauan minä siellä asuisin,
tai paikassa sen jälkeen,
missä vain

kunnes koti olisin jotain jonka kuljettamisesta mukanaan
ei tarvitse maksaa valtavaa summaa muuttofirmalle

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot