Kreppipaperisydän

Runoilija Kettricken

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

pääsiäismunan sisuksesta saisi hienon pään,
lusikan varresta selkärangan
kädet ja jalat hammastikuista tai jäätelöpuikoista
sormet ja varpaat,
ne olisivat liian vaikeita
mutta kylkiluuni taivuttelisin rautalangasta
ja niiden hopeiseen häkkiin

piilottaisin kreppipaperisydämen

helpoltahan se kuulostaa,
mutta koitapa sanoa lapsille
että kohtele sitä varovasti, älä ruhjo, revi tai väännä

kun monet aikuisetkaan eivät osaa
sen haurautta arvostaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot