halutaan vuokrata yksiö

Runoilija Kipupiste

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 19.8.2009
Viimeksi paikalla: 2.4.2022 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

yksi mies kirjoitti iholleni
'olet kaunis muttet koskaan tarpeeksi'
enkä ole enää riittänyt kenellekään
 

kaikki oli niin pienestä kiinni

sinä kadotit tyttösi ja minun
rakkauteni ei koskaan saapunutkaan

miksi tästä tulisi mitään suurta,
kun lähtökohdat olivat likaista sattumaa

ei me saatu edes sitä vessan ovea kiinni

prinsessa tapaa prinssin -satu tämä ei ainakaan ole

korkeintaan kahden tähden pornoelokuva

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot