Nimetön

Runoilija Kipupiste

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 19.8.2009
Viimeksi paikalla: 2.4.2022 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

yksi mies kirjoitti iholleni
'olet kaunis muttet koskaan tarpeeksi'
enkä ole enää riittänyt kenellekään
 

rakas tiedäthän,

huomenna on taas harmaa päivä
epäonnellinen

ja kun sinä kuljetat sormiasi
kaventuneella
uumallani

se ihan vähän muuttuu

onnellisemmaksi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä luodaan toivoa..hyvä !

Pidän tästä.

voi ihana. kauhean suloinen.

Kaunis, toivoa herättelevä runosi on :)

Nätti.

Hienosti kirjoitettu kaunis runo :)

Jotenkin tämä fiilis sopii niin tähän sateiseen päivään. En tosin voi täysin samaistua, mutta epäonnellinen päivä on tuttu kaveri. :(

kaunis runo :3

kaunis, herkkä. kaikessa yksinkertaisuudessaan toivoa antava.

 

Käyttäjän kaikki runot