Kaipuu Lappiin

Runoilija aamunkello

nainen
Julkaistu:
30
Liittynyt: 17.5.2008
Viimeksi paikalla: 14.10.2023 19:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina valmiina
 

Sydän itkee kaipuuta pohjolaan,
ma sinne tahtoisin uudestaan.
Nämä tunturit jylhät
ja vuonot ja veet
ovat jättäneet kaipuun mun sydämeen,
oi sä ihana pohjolan maa.

Ei luontoa sellaista löytää voi,
jossa aikani alati kulua vois.
Ei kiire ja stressi vaivaa mua
siellä mieleni alkaa rauhoittua,
oi sä ihana pohjolan maa.

Sen kansasta kiire on kitketty pois,
kansan ilo ja tyytyväisyys kauaksi näkyä vois.
Heidän tarinat mielenrauhan tuo
ja ajattelemisen aihetta suo,
miten entisaikaan selvinneet on
välimatkat pitkät,kun kylästä toiseen on,
oi sä ihana pohjolan maa.

Tunturin juurella aikani mun
kuluis vaik vuostuhansin.
Sen kasvit,kivet ja kaikki muu,
sekä alhaiset pilvet ja kannot ja puut
ovat vieneet mun pienen sydämen,
oi sä ihana pohjolan maa.

Selite: 
Pallas tunturilla makoilin ja siel tuli tällainen runonpätkäys.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Lapissa on oma taikansa, hieno ylistys.
Kiitos kommentista.Olen paljon ollut aikoinani siellä ja siellä kirjoitellut runoja.
Hienoa :>
Kiitos!
 

Käyttäjän kaikki runot