Syksy

Runoilija aamunkello

nainen
Julkaistu:
30
Liittynyt: 17.5.2008
Viimeksi paikalla: 14.10.2023 19:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina valmiina
 
Syksy

Minä syksyä  rakastan,sen pimeitä iltoja,
sen väriloistoa,sateen ropinaa ja ulkoa kuuluvaa kolinaa
Se tuo mieleen lapsuuden elokuut,
puimakoneen puksutuksen,viljankuivaajan mukavan hajun.
Ne elokuiset illat,kun makasimme hiekkakasn päällä
tähtitaivasta katsellen missä on Otava.
Ei ollut baareja eikä kuppiloita sivukylillä,
tekemiset rajoittui kotinurkillle.
Se oli ihanaa aikaa,oppi työnteon ja kodin arvostuksen.
Siitä saa kiittää pois nukkuneita vanhuksia.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa ja arvostettavaa, sekä erittäin kunnioitettavaa kerrontaa <3 
Kiitos
 

Käyttäjän kaikki runot