UV

Runoilija Rio

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minua ei nähdä
en painu mieleen.

Minua ei kuulla
mutta ajatukseni päätyvät jonkun muun suuhun.

Kasvoillasi ajatukseton ilme
kun silmäsi vaeltavat suoraan lävitseni
taakseni
katsoen jotakuta joka on oletettavasti
maalattu samoilla värin taajuuksilla
mitä sinun silmäsi osaavat lukea.

Minä säteilen ultraviolettia.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Taitavasti kuvaat näkymättömyyttä. Hieno runo 😊

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Rio UV 19.12.2014 1 Runo
Rio Statutum est 22.6.2014 1 Runo
Rio Antipatiaa apatialle. 22.5.2014 0 Runo
Rio Katso lähelle 22.5.2014 0 Runo
Rio Juhlapuhe 19.12.2014 0 Runo
Rio Nimetön 3.2.2015 0 Runo
Rio kasvan 25.4.2013 0 Runo
Rio Odysseuksen kotiinpaluu 3.2.2015 0 Runo
Rio Kuumailmapallossa 7.9.2014 0 Runo
Rio Kuokkavieras 3.2.2015 0 Runo