tietämättä

Runoilija omituista

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

the simplest solutions are often the cleverest. they are also usually wrong.
 

hävyttömyyksien
ja likaisten sanojen joukosta
joskus joku hyväkin
sattuu kohdalle
mutta ajatuksen kadottaneena
minusta ei ole mihinkään
kun en osaa edes sanoa
kumpaan sarakkeeseen
sanani siirtäisin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen runo, antaa aihetta ajatella omaa puhettaan ja kielenkäyttöään. Kiitos.

 

Käyttäjän kaikki runot