samaa kehää

Runoilija omituista

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

the simplest solutions are often the cleverest. they are also usually wrong.
 

ei
en minä toki uhkaile
eihän se olisi lainkaan tyylistäni
mutta itsekäistä syistä
sellainen kun kovin
kuulemieni mukaan olen
sanon; älkää

en ole silti niin hölmö
että luulisin
sen vaikuttavan
mutta kun tulee aika
on minulla oikeus sanoa
"mitä minä sanoin"

Selite: 
sydämmiä rikottu, sydämmiä rikotaan
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaudessa ei paljon ulkopuolisen neuvot paina.

Rakkaudessa ei paljon ulkopuolisen neuvot paina.

 

Käyttäjän kaikki runot