Nimetön

Runoilija omituista

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

the simplest solutions are often the cleverest. they are also usually wrong.
 

Vanha suola tapasi joskus janottaa
Mutta nyt
on nektarin mehua, salvaa ja kalliita yrttejä

Selite: 
parasta siis <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot