valo

Runoilija PureMua

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 27.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Näen kuinka kynttilän liekki sammuu hitaasti.

Kylmyys lankeaa huoneeseeni ja valtaa sen.

En pysty nukkumaan yksin tässä pimeydessä.

Sinä tulet viereeni

ja sanot, ettei minulla ole hätää,

olet siinä kanssani.

Olet lämmin ja turvallinen,

enkä ole enää yksin.

Olet valoni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
PureMua Kyynel 27.5.2008 8 Runo
PureMua Odotus 27.5.2008 6 Runo
PureMua valo 28.5.2008 0 Runo
PureMua Varjo 12.7.2010 0 Runo