Syksyinen polkuni

Runoilija AuriaMia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tekstini ovat lähinnä tajunnanvirrasta spontaanisti kohonnutta ainesta, joista unelmalliset ovat vain unelmaa ja tuskaisimmat lähinnä kokemuksen realiteettien silmiinkatsomista.
 

Sieluni lehtipuista ovat
varrisseet lehdet
tuhansin väriverin,
ruskeaksi kuihtuneina
elämäni polulle ja
sen multaisille vierille.

Henkeni juhlii läpi
talvisen kylmyyden
lumiturkissa, nauttien
kypsästä syksynsadosta
kesän kukkasia muistellen,
sielu lepää, keväisin unelmiin.

Elämäni polku jatkuu läpi
menneitten muistojen,
askellettujen huomisten,
joita eiliseksi kutsutaan,
on ollut mutkia matkassa;
raidoittaen elämäni kudelman.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot