Seisköön edessäni vaikka kuolema

Runoilija kx3

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 8.1.2011
Viimeksi paikalla: 25.10.2019 19:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

uuden elämän laidalla
tarinan käännekohdassa
odotan jotain
niin kauan, että siihen nukahdan

ympärilläni vuoret
kiemurtelevat suuret joet
ja suunnattomat suot
niiden takana on kaikki

se mitä täällä tahdon
se mitä täällä tarvitsen
se mitä täällä rakastan
ja vihaan hautaan asti

minä ainakin olen valmis luopumaan kaikesta
mikä tukahduttaa elonliekin sisältä sielusta
minä olen valmis kaiken kohtamaan
seisköön edessäni vaikka kuolema

olen vuotanut kuiviin
on sisälläni niin tyhjää
että voisin ammentaa
kaikki tunteet ympäriltäni

oli seinämä jyrkkä
tunsin vapauden sydämessä
en enää tahdo löytää
yhtään syytä tähän jähmettyä

Selite: 
Tässä biisini lyriikkaa. Tsekkaa kappale Youtubesta, jos kiinnostaa: https://www.youtube.com/watch?v=m7FnfqVIn1E&list=PLHQjvo1bwh1GrxB7qKYpDiqkGcz149AAo&index=6
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämänmakuisesti kirjoitettua tekstiä uudesta, puhtaasta alusta.
Joskus on hyvä unhoittaa kaikki ja jättää vanhat roinat taakseen ollakseen aidosti onnellinen.
Positiivista ja tsemppaavaa tekstiä.

 

Käyttäjän kaikki runot