anteeksi

Runoilija minnii

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mä oon nii pahoillani ku en oo pitäny yhteyttä/
en oo huolehtinu teist nii paljo ku pitää ystävistä/
Mul on teijän kaa parhaimmat muistot ikinä/
enkä olis koskaa halunnu et tää loppuu näin äkkiä/
Me ollaa erkaannuttu toisistamme, haluun kaiken takaisin/
mä menisin takas sinne menneisyyten jos vain voisin/
ja tekisin niin monta asiaa eritavalla eli toisin/
Oon ollu kusipää, tuottanu paljon paskaa/
mut nyt toivon et te mun luokse palaisitte vaan/
Mä lupaan, mä vannon et mä lupaan muuttuu/
koska emmä haluu et te tuutte mulle lopullisesti suuttuu/
Sillä ilman teitä, multa puuttuu niin iso osa sydämestä/
nyt vaan kysyn "miks mulle aina käy näin huolimatta suuresta yrityksestä?"

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sori nyt miunkii puolesta! Ei siulla tänään olekaan synttäriä.
Muttapa onnittelen uuden runon syntymäpäivästä - pitkästä aikaa.

Kasvamassa!
Onnea syntymäpäivänäsi!

Helei!
Löytyipä oma mokani, jonka urhoollisesti yritin paikata.

NYT ILOISTA SYNTYMÄPÄIVÄÄ!!!

tosi koskettava runo..
ja hyvää syntymäpäivää !

 

Käyttäjän kaikki runot