Nimetön

Runoilija minnii

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niin monia muistoja pitää jättää taakse, en koskaan voinut kuvitella tämän päivän joskus tulevan. Päivän jolloin ilo vaihtuu suruksi, päivän jolloin nauru muuttuu kyyneliksi. Niin paljon olisin halunnut sinulle vielä sanoa, niin monta sanaa, olisin halunnut näyttää mihin oikeasti pystyn. Koska sen voin vain sanoa, että sinä olit minulle sitä parasta. Ilman sinua ei ole enää minua, fyysisesti olen täällä, mutta henkisesti olen mukanasi, olen mukanasi minne ikinä menetkin, tiedätkö miksi, koska sinulla on sydämeni, ikuisesti. Haluaisin vielä kerran nähdä hymysi, vielä kerran tuntea kätesi kädessäni, vielä kerran sanoa että oikesti rakastan..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot