savurenkaita

Runoilija peura

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Me istuimme keskellä syksyä.
Minä puhalsin savurenkaan.
Sinä hajotit sen kädenhuitaisulla,
yhdellä pienellä liikkeellä.
"Liian hauras" sinä sanoit.
Liian hauras.
Ja hauras olinkin.
Liian helposti hajosin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin pieni hetki ~hauras runossasi. Ja silti niin vahvasti vaikuttava. Koskettava.

Surullisen herkkä runo. Samaistun vahvasti.

tässä ovat kaikki sanat oikeilla paikoillaan. kaunis.

kaunis, haikea, runoelma.

Surullinen, mutta hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot