Nimetön

Runoilija ColdAsIce

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lumi narskuu jalkojeni alla,
täysikuu loistaa taivaalla,
istun alas,
itken yksin tähtien alla.

Hengitykseni luo pilven eteeni,
kastan jalkani veteen jäiseen,
tunnen kuinka pakkanen puree,
kuulen kuinka metsä takana kanssani suree.

Tahdon periksi antaa,
tahdon pois täältä lentää,
kipua ja tuskaa,
en jaksa enää sietää.

Sun kuvas mun sydämessä,
sun tuoksu mun hiuksissa.

Elät enää mun muistoissa,
sinä ja minä,
on ikuisesti poissa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaussurut koskettavat.Tämä oli aito hieno kuvaus elävästä elämästä.

 

Käyttäjän kaikki runot